dissabte, 26 d’octubre del 2013

Compromís en cas d'ERO de #LaViaUPC

Benvolguda companya, benvolgut company,

Des del blog Opinió UPC (http://opinioupc.wordpress.com/2013/10/26/compromis-preelectoral/) se’ns convida als candidats a signar un compromís pre-electoral de no portar a terme un procés d’acomiadaments mitjançant un ERO per raons econòmiques, i si ens veiem en el cas d'haver de fer acomiadaments per causes de “baix rendiment”, establir de forma clara i públicament les normes del que es considera “rendiment” per a donar facilitats i terminis per permetre al personal adaptar-se a aquestes noves normes.

Declarem públicament, tal i com ho hem fet al llarg dels actes de campanya que no portarem a terme acomiadaments mitjançant un ERO i en el cas que ens hi veiem forçats per instàncies superiors consultarem al claustre la seva opinió, posant el càrrec a la seva disposició i actuant conseqüentment.

D’altra banda, tal i com hem dit a la campanya, estem a favor de la cultura de l’avaluació com a eina de millora. Aquest procés ha de ser transparent, amb uns criteris pactats i amb mecanismes d’inclusió en aquells casos en que el rendiment estigui per sota del que es consideri adequat.

Cordialment,

Juan Jesús Pérez

#LaViaUPC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada